Четверг

С—т «Круїз» (огірок, помідор, салат, перець, бринза, оливки, олія

19.00

 

С-т Олів’є»

16.00

 

С-т із свіжих овочів

15.00

 

Нарізка свіжих овочів

23.00

 

Солянка

30.00

 

Бульйон з фрикадельками

30.00

 

Суп гороховий з грінками                     

29.00

 

Суп рисовий з куркою

30.00

 

Риба смажена в сирному клярі

38.00

 

Гуляш курячий

35.00

 

Вареники з картоплею та печінкою

30.00

 

Риба смажена в сирному клярі з вареною картоплею та свіжими овочами

62.00

 

Картопля варена

22.00

 

Каша пшенична

11.00

 

Свинина варена

35.00

 

Філе куряче варене

33.00

 

Котлета парова

33.00

 

Сметана (50гр)

7.00

 

Кетчуп (50гр)

7.00

 

С-т фруктовий

16.00

 

Желе фруктове

16.00

 

Сік 0,2л

15.00

 

Сік 1л

27.00

 

Вода мінеральна не газована

14.00

 

Йогурт

15.00

 

Комплекс 75грн

 

 

С-т Олів’є»

 

 

Суп гороховий з грінками

 

 

 Гуляш курячий

 

 

 Каша пшенична

 

 

Комплекс 75грн

 

 

 С-т із свіжих овочів

 

 

Суп рисовий з куркою

 

 

Вареники з картоплею та печінкою