Четверг

С-т «Язичок» (язик, яйце, грибисмажені, сир твердий, горошок, цибуля, майонез)

19.00

Огірочки малосольні

16.00

Салат  із свіжих овочів (олія рослинна)

15.00

Нарізка свіжих овочів

23.00

Холодний борщ

29.00

Бульйон з фрикадельками

29.00

Суп курячий з вермішеллю                   

29.00

Куліш з помідором

28.00

Плов

41.00

«Чаклуни» (котлета куряча з грибами)

33.00

Сирники з курагою

32.00

Філе куряче варене з гречкою та свіжими овочами

62.00

Макарони

19.00

 

 

Свинина варена

35.00

Філе куряче варене

33.00

Котлета парова

33.00

Сметана (50гр)

7.00

Кетчуп (50гр)

6.00

С-т фруктовий

16.00

Желе фруктове

16.00

Сік 0,2л

15.00

Сік 1л

27.00

Вода мінеральна не газована

14.00

Йогурт

15.00

Комплекс 70грн

 

Огірочки малосольні

 

Суп курячий з вермішеллю

 

Плов

 

 

 

Комплекс 70грн

 

 Салат  із свіжих овочів (олія рослинна)

 

Куліш з помідором

 

«Чаклуни» (котлета куряча з грибами)

 

Макарони