Організовати ідеальний банкет діло не просте. Ми допоможемо вам скласти банкетне меню.
№ САЛАТи |
Вес, г |
Цена, грн. |
1. "Язичок" (язик яловичий , яйце, гриби смажені, сир, горошок, зелень) |
100 |
32,00 |
2. "Дніпровський" (язик яловичий, баклажан, огірец свіжий, помідор, майонез, горіх) |
100 |
35,00 |
3. "Cтоличний" (куряче філе, свіжі огірки, картопля, морква, горошок, майонез) |
100 |
27,00 |
4. "Царске полювання" (яйце, грудка копчена, солоні огірки, сир, часник, майонез, зелень) |
100 |
29,00 |
5. "Цезар" (капуста пекінська, курка копчена, помідор свіж., грінки, майонез) |
100 |
27,00 |
6. "Фігаро" (курка копч., помідор, гриби мариновані, сир, майонез) |
100 |
29,00 |
7. "Гречеський" (огірки, помідори, перець болгарський, маслини, сир «Фета») |
100 |
35,00 |
8. "Тайський" (фрикадельки м`ясні, цибуля-порей, перець болгарський, морква, лист салата) |
100 |
37,00 |
9. "Коралловый" (крабовое м`ясо, корейска морковь, сир, свіжий огірок, волоські горіхи, рослинна олія) |
100 |
37,00 |
10. С-т овочевий з кальмарами (кальмари, перець болгарський, помідор, огірок, маслини, оливки, цибуля маринована, лимон, оливкова олія) |
100 |
37,00 |
11. "Посейдон" (кальмари, маслини, помідор, майонез, зелень) |
100 |
37,00 |
12. "Нептун" (червона риба, морква, перець болгарський, квасоля червона, горошок, цибуля-порей, олія рослинна, зелень) |
100 |
37,00 |
13. "Мімоза" (консерва рибна, морква варена, яйце, сир, майонез) |
100 |
26,00 |
14. Оселедець під шубою |
100 |
25,00 |
15. "Швейцарський" (ковбаса с/к, сир, огірок маринований, помідор свіжий, майонез) |
100 |
27,00 |
16. "Лада" (капуста пекінська, крабові палички, огірок свіжий, кукурудза, майонез) |
100 |
27,00 |
17. "Чорна троянда" (буряк варений, родзинки, чорнослив, олія рослинна) |
100 |
23,00 |
18. Овочеве асорті (помідори свіжі, огірки свіжі, перець болгарський, зелень) |
100 |
35,00 |
САЛАТи в тарталетках
|
||
1. "Фієста" (М`ясо смажене, огірки свіжі, яйце, майонез) |
40 |
19,00 |
2. "Столичний" (куряче філе, свіжі огірки, картопля, морква, горошок, майонез) |
40 |
16,00 |
3. "Царське полювання" (яйце, грудинка копчена, солоні огірки, сир, часник, майонез, зелень) |
40 |
17,00 |
4. "Ярославна" (язик яловичий, яйце, гриби смажені, горошок, зелень) |
40 |
19,00 |
5. "Новинка" (м`ясо смажене, гриби смажені, сир, яйце, чорнослив, часник, майонез) |
40 |
19,00 |
6. "Вероніка" (лосось, сир мармуровий, яйце, цибуля зелена, майонез) |
40 |
20,00 |
7. "Оригінальний" (печінка тріски, сир, яйце, майонез) |
40 |
20,00 |
8. "Ніжність" (філе куряче, сир, яйце, майонез) |
40 |
19,00 |
Закуски
|
||
1. Асорті м`ясне із зеленню |
500 |
450,00 |
2. Асорті сирів (традиційний,мармуровий, моцарела, м`які сири, виноград, горіх) | 150 | 170,00 |
3. Маслини і оливки на листі салату |
50 |
45,00 |
4. Грибочки мариновані |
50 |
47,00 |
5. Соління по-домашньому (хрусткий огірочок, помідор, квашена капуста, маринована морква) |
500 |
150,00 |
6. Помідори фаршировані (гострий сирний мус із зеленню) |
60 |
50,00 |
7. Закуска на шпажці (сир, шинка, маслини) |
5/20/10 |
22,00 |
8. Закуска на шпажці (оливка, лосось, лимон) |
5/20/10 |
27,00 |
9. Рулетики з шинки (сир, мариновані шампіньйони, майонез) |
70 |
44,00 |
10. Рулетики з баклажан (фарш із волоських горіхів, сира, гострої моркви) |
100/10 |
29,00 |
11. Канапе з колбасою с/к на пшеничному хлібі |
25 |
26,00 |
12. буженіна, копчений сир, гірчиця | 25 | 29,00 |
13. балик, оливка | 25 | 29,00 |
14. буженіна, помідорчик, зелень |
25 |
29,00 |
15. з червоною ікрою (ікра, лимон, масло, зелень) |
25 |
46,00 |
16. з лососем, вершковим маслом, маслина |
25 |
38,00 |
17. Канапе на житньому хлібі з оселедцем |
25 |
27,00 |
18. Канапе на житньому хлібі з копченим салом | 25 | 27,00 |
19. Міні-млинчики з ікрою |
20/20/10 |
49,00 |
20. Млинчики з сьомгою |
40/20/10 |
45,00 |
21. Яйца фаршированные грибами (2 половинки) |
40 |
26,00 |
22. Яйця фаршировані печінкою (2 половинки) |
40 |
26,00 |
23. Млинчики з жульєном (курка, гриби, сир) | 1шт/75 | 29,00 |
24. Сирні кульки "Пектораль" (1шт 30гр) |
100 |
34,00 |
25. Торт печінковий |
1000 |
126,00 |
26. Млинчики-торбинки з грибами |
1шт/75 | 32,00 |
27. Млинчики-торбинки з м`ясом |
1 шт/75 |
35,00 |
28. Язик заливний |
100 |
59,00 |
Страви з м`яса і птиці
|
||
1. М`ясо по-французськи (цибуля маринована, сир, майонез) |
100 |
55,00 |
2. Биток зі свинини |
100 |
55,00 |
3. Рулет "Італійський" (свинина, перець болгарський, сир) |
1000 |
560,00 |
4. Рулет з чорносливом |
1000 |
560,00 |
5. Рулет з грибами |
1000 |
560,00 |
6. М`ясо по-гусарски (рулет із свинини з грибами ти сиром) | 56,00 | |
7. Котлета по-київськи |
100 |
54,00 |
8. Рулет "Столичний"(курка, омлет, зелень) | 1000 | 530,00 |
9. Котлета "Гордон" (філе куряче, шинка, сир) |
100 | 55,00 |
10.Ніжка куряча фарширована грибами |
100 |
52,00 |
11. Курка запечена з сиром |
1000 |
490,00 |
12. Котлета "Марічка" (свинина (биток), чорнослив) |
100 |
53,00 |
13. Тарталетка з курячим жульєном |
100 |
46,00 |
14. Тарталетка з грибним жульєн |
100 |
45,00 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страви з риби і морепродуктів
|
||
1. Стейк із сьомги |
100 |
220,00 |
2. Риба тушена з овочами |
100 |
65.00 |
3.Риба по-паризськи |
100 |
69,00 |
4. Рыба запечена з помідором |
100 |
69,00 |
5. Риба в клярі |
100 |
64,00 |
6. Щука фарширована |
1000 |
720,00 |
Гарячі страви
|
||
1. Картопля по-селянськи |
1000 |
90,00 |
2. Голубці українські |
1000 |
170,00 |
3. Картопля тушкована з м`ясом |
1000 |
260,00 |
4. Картопля тушкована з м`ясом та грибами |
1000 |
260,00 |
5. Деруни зі сметаною |
1000 |
150,00 |
6. Деруни з грибною піджаркою |
1000 |
170,00 |
|
|
|
Банкетне меню рецепти та поради
Вибираючи рецепт для банкетного меню, віддавайте перевагу різноманітності. Ситні закуски та салати розбавляйте легкими овочами. А якщо свято припада на час посту, потурбуйтесь про страви, в яких не буде продуктів тваринного похождення. Потурбуюйтесь про це завчасно і ви будете впевнені що гості залишаться задоволені.
З чого має складатись банкетне меню
Будь яке велике застілля , як відомо, починают з холодних закусок та салатів. Тут подают не тільки мясну, сирну і рибну нарізку, маслини, оливки, а і більш складні закуски. Потім до столу подають горячі страви.
Готувати все це самостійно діло кропітке. В цьому вам допоможе «Мамина кухня». Банкетное меню включає в себе багато страв:
- салати;
- закуски;
- салати в тарталетках;
- рибні та мясні страви;
- гарячі страви.