Банкетне меню

Організовати  ідеальний банкет діло не просте. Ми допоможемо вам скласти  банкетне меню.

№ САЛАТи

Вес, г

Цена, грн.

1. "Язичок" (язик яловичий , яйце, гриби смажені, сир, горошок, зелень)

100

32,00

2. "Дніпровський" (язик яловичий, баклажан, огірец свіжий, помідор, майонез, горіх)

100

35,00

3. "Cтоличний" (куряче філе, свіжі огірки, картопля, морква, горошок, майонез)

100

27,00

4. "Царске полювання" (яйце, грудка копчена, солоні огірки, сир, часник, майонез, зелень)

100

29,00

5. "Цезар" (капуста пекінська, курка копчена, помідор свіж., грінки, майонез)

100

27,00

6. "Фігаро" (курка копч., помідор, гриби мариновані, сир, майонез)

100

29,00

7. "Гречеський" (огірки, помідори, перець болгарський, маслини, сир «Фета»)

100

35,00

8. "Тайський" (фрикадельки м`ясні, цибуля-порей, перець болгарський, морква, лист салата)

100

37,00

9. "Коралловый" (крабовое м`ясо, корейска морковь, сир, свіжий огірок, волоські горіхи, рослинна олія)

100

37,00

10. С-т овочевий з кальмарами (кальмари, перець болгарський, помідор, огірок, маслини, оливки, цибуля маринована, лимон, оливкова олія)

100

37,00

11. "Посейдон" (кальмари, маслини, помідор, майонез, зелень)

100

37,00

12. "Нептун" (червона риба, морква, перець болгарський, квасоля червона, горошок, цибуля-порей, олія рослинна, зелень)

100

37,00

13. "Мімоза" (консерва рибна, морква варена, яйце, сир, майонез)

100

26,00

14. Оселедець під шубою

100

25,00

15. "Швейцарський" (ковбаса с/к, сир, огірок маринований, помідор свіжий, майонез)

100

27,00

16. "Лада" (капуста пекінська, крабові палички, огірок свіжий, кукурудза, майонез)

100

27,00

17. "Чорна троянда" (буряк варений, родзинки, чорнослив, олія рослинна)

100

23,00

18. Овочеве асорті (помідори свіжі, огірки свіжі, перець болгарський, зелень)

100

35,00

 

САЛАТи в тарталетках

 

1. "Фієста" (М`ясо смажене, огірки свіжі, яйце, майонез)

40

19,00

2. "Столичний" (куряче філе, свіжі огірки, картопля, морква, горошок, майонез)

40

16,00

3. "Царське полювання" (яйце, грудинка копчена, солоні огірки, сир, часник, майонез, зелень)

40

17,00

4. "Ярославна" (язик яловичий, яйце, гриби смажені, горошок, зелень)

40

19,00

5. "Новинка" (м`ясо смажене, гриби смажені, сир, яйце, чорнослив, часник, майонез)

40

19,00

6. "Вероніка" (лосось, сир мармуровий, яйце, цибуля зелена, майонез)

40

20,00

7. "Оригінальний" (печінка тріски, сир, яйце, майонез)

40

20,00

8. "Ніжність" (філе куряче, сир, яйце, майонез)

40

19,00

 

Закуски

 

1. Асорті м`ясне із зеленню

500

450,00

2. Асорті сирів (традиційний,мармуровий, моцарела, м`які сири, виноград, горіх) 150 170,00

3. Маслини і оливки на листі салату

50

45,00

4. Грибочки мариновані

50

47,00

5. Соління по-домашньому (хрусткий огірочок, помідор, квашена капуста, маринована морква)

500

150,00

6. Помідори фаршировані (гострий сирний мус із зеленню)

60

50,00

7. Закуска на шпажці (сир, шинка, маслини)

5/20/10

22,00

8. Закуска на шпажці (оливка, лосось, лимон)

5/20/10

27,00

9. Рулетики з шинки (сир, мариновані шампіньйони, майонез)

70

44,00

10. Рулетики з баклажан (фарш із волоських горіхів, сира, гострої моркви)

100/10

29,00

11. Канапе з колбасою  с/к на пшеничному хлібі

25

26,00

12. буженіна, копчений сир, гірчиця 25 29,00
13. балик, оливка 25 29,00

14. буженіна, помідорчик, зелень

25

29,00

15. з червоною ікрою (ікра, лимон, масло, зелень)

25

46,00

16. з лососем, вершковим маслом, маслина

25

38,00

17. Канапе на житньому хлібі з оселедцем

25

27,00

18. Канапе на житньому хлібі з копченим салом 25 27,00

19. Міні-млинчики з ікрою

20/20/10

49,00

20. Млинчики з сьомгою

40/20/10

45,00

21. Яйца фаршированные грибами (2 половинки)

40

26,00

22. Яйця фаршировані печінкою (2 половинки)

40

26,00

23. Млинчики з жульєном (курка, гриби, сир) 1шт/75 29,00

24. Сирні кульки "Пектораль" (1шт 30гр)

100

34,00

25. Торт печінковий

1000

126,00

26. Млинчики-торбинки з грибами

 1шт/75  32,00

27. Млинчики-торбинки з м`ясом

1 шт/75

35,00

28. Язик заливний

100

59,00

 

Страви з м`яса і птиці

 

1. М`ясо по-французськи (цибуля маринована, сир, майонез)

100

55,00

2. Биток зі свинини

100

55,00

3. Рулет "Італійський" (свинина, перець болгарський, сир)

1000

560,00

4. Рулет з чорносливом

1000

560,00

5. Рулет з грибами

1000

560,00

 6. М`ясо по-гусарски (рулет із свинини з грибами ти сиром)    56,00

7. Котлета по-київськи

100

54,00

 8. Рулет "Столичний"(курка, омлет, зелень)  1000 530,00 

 9. Котлета "Гордон" (філе куряче, шинка, сир)

 100  55,00

10.Ніжка куряча фарширована грибами

100

52,00

11. Курка запечена з сиром

1000

490,00

12. Котлета "Марічка" (свинина (биток), чорнослив)

100

53,00

13. Тарталетка з курячим жульєном

100

46,00

  14. Тарталетка з грибним жульєн

100

45,00

     
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Страви з риби і морепродуктів

 

1. Стейк із сьомги

100

220,00

2. Риба тушена з овочами

100

65.00

3.Риба по-паризськи

100

69,00

4. Рыба запечена з помідором

100

69,00

5. Риба в клярі

100

64,00

6. Щука фарширована

1000

720,00

     
     

 

 Гарячі страви

 

1. Картопля по-селянськи

1000

90,00

2. Голубці українські

1000

170,00

3. Картопля тушкована з м`ясом

1000

260,00

4. Картопля тушкована з м`ясом та грибами

1000

260,00

5. Деруни зі сметаною

1000

150,00

6. Деруни з грибною піджаркою

1000

170,00

     

 

 

 

Банкетне меню рецепти та поради

Вибираючи рецепт для банкетного меню, віддавайте перевагу  різноманітності. Ситні закуски та салати розбавляйте легкими овочами. А якщо свято припада на час посту, потурбуйтесь про страви, в яких не буде продуктів  тваринного похождення.  Потурбуюйтесь про це  завчасно і ви будете впевнені що гості залишаться  задоволені.

З чого має складатись банкетне меню

Будь яке велике застілля , як відомо, починают з холодних закусок та салатів. Тут подают не тільки мясну, сирну і рибну нарізку, маслини, оливки, а і більш складні закуски. Потім до столу подають горячі страви.

Готувати все це самостійно діло кропітке. В цьому  вам допоможе «Мамина кухня». Банкетное меню включає в себе багато страв:

  • салати;
  • закуски;
  • салати в тарталетках;
  • рибні та мясні страви;
  • гарячі страви.