Комплексное меню

Комплексні обіди з 17 по 21  січня

 

                 1-й Стандарт 

          2-й Стандарт  

Понеділок

 

С-т "Баварський"» (ковбаса  копчена, картопля, морква варена, огірки солоні, яйце, горошок, майонез)

С-т "Зайка"(капуста свіжа б/г, морква, зелена цибуля,кунжут, олія)

Суп курячий з локшиною

Суп овочевий (на бульйоні)

Биток курячий

Бігус (капуста тушкована з мясом)

Макарони

 

 

 

С-т Олівє"

С-т "Бабусин"(капуста квашена, огірок солоний, зелена цибуля, морква, олія рослинна)

Розсольник (з перловою крупою)

Суп сирний з грінками

Биток "аматорський" (мясний, рублений)

Печеня по-селянськи (картопля тушкована з мясом та грибами)

Гречка

 

Середа

 

С-т "Український"(картопля, квашена капуста, солоні огірки, квасоля, салатна заправка)

С-т "Подільський"»  (капуста білоголовкова свіжа, яйця, горошок, сир, майонез)

Борщ український зі сметаною

Суп з квасолею

Філе запечене  під овочевим жульєном

Вареники з картоплею

Рис

 

Четвер

 

С-т "Домашній" (крабові палички, капуста, кукурудза, майонез)

С-т з бурячка з майонезом

Суп гороховий

Юшка полтавська з галушками

Тюфтелька мясна під червоним соусом

Млинчики з куркою та грибами

Пюре картопляне

 

П`ятниця

 

С-т "Дністер"(капуста білоголовкова., ковбаса копчена, горошок,  майонез )

Вінегрет

Юшка мисливська (з пшоном та курячими потрушками)

Суп-лапша домашня

Котлета домашня

Голубці українськи

Спагеті